ACTUALITAT / BLOG

Mamapop aconsegueix 5.000 euros de benefici i els dona a ASSANDCA

img
31 de març

El director de l'espectacle Mamapop, Manel Simon, ha entregat aquest divendres al matí al president de l'Associació Andorrana contra el Càncer (ASSANDCA), Josep Saravia, un xec amb un import de 5.000 euros, xifra recollida al concert Mamapop que va tenir lloc al Centre de Congressos d'Andorra la Vella el passat 11 de març.

Manel Simon s'ha mostrat molt satisfet, en primer lloc, per l'èxit de participació que va tenir l'esdeveniment, ja que va aplegar unes 800 persones, i segon, per poder entregar a ASSANDCA el xec de 5.000 euros. En aquest sentit, Simon ha explicat que el concert solidari pretén donar suport a la recerca i prevenció del càncer de mama. De la seva banda, el president d'ASSANDCA, Josep Saravia, s'ha mostrat molt agraït per aquesta donació i, a més, satisfet per tota la repercussió que va tenir l'esdeveniment. �Amb actes així aconseguim suavitzar la paraula càncer�, ha indicat el president.

El concert Mamapop, que ja s'havia fet anteriorment a Lleida, va donar-se cita a Andorra per primera vegada. El director de l'espectacle ha reconegut que el neguit per veure quina rebuda tindria, al principi va existir. Tot i així, a la roda de premsa ha explicat que es va arribar als 1.400 �m'agrada' al Facebook i més de 90.000 visualitzacions dels vídeos que es van compartir a les xarxes socials.

Després del concert, Manel Simon ja va anunciar que es faria una segona edició i aquest divendres ho ha tornat a corroborar. Tot i així no ha volgut desvetllar la temàtica del pròxim concert.

Els diners entregats a ASSANDCA aniran destinats a seguir ajudant els malalts amb els desplaçaments sanitaris cap a Barcelona, segons ha exposat Saravia. A banda, també es vol crear des de l'associació uns tríptics per divulgar el càncer de mama i ajudar les dones a detectar la malaltia.

 

 

<<

TOTAL DE LLAÇOS
DONATS

2560AJUDA'NS
EMPRESES I INSTITUCIONS


PARTICULARS


VOLUNTARIS

XARXES SOCIALS


© ASSANDCA 2014 - Associació Andorrana Contra el Càncer | Avís legal | Donacions
366 650 - info@assandca.com

Avís LEGAL


De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa la persona interessada que les seves dades personals passaran a formar part dels fitxers interns d’Assandca. Així mateix, s’informa la persona interessada que l’adreça on pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició és info@assandca.com. És obligació de l’usuari mantenir actualitzades les dades de forma que corresponguin a la realitat en cada moment.

×